Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!🔥

Uudesta tuotteesta syntyikin kokonaan uusi verkkokauppa

Kaiffari on kohta vuoden ikäinen. Ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon tekemistä ja ihan mieletön määrä mahtavien sukkien tekoa. Nassusukat ovat löytäneet tiensä suomalaisten jalkoihin paljon paremmin kuin uskalsimme odottaa. Kiitos siitä teille kaikille 💖 

Tässä vuoden aikana on tullut kokeiltua kaikennäköisiä uusia tuotteita mitä voisimme lisätä Kaiffarin valikoimiin: alusvaatteita, pusseja, lippiksiä, hiirimattoja. Joitain näistä ehkä nähdäänkin Kaiffarin valikoimissa vielä. Yksi tuote kuitenkin kiinnosti meitä monia täällä tekijöiden joukossa ja aika nopeasti tämä alkoi elää omaa elämäänsä: naamataulut!

Tauluista oli tarkoitus tehdä ensin osa Kaiffarin valikoimaa, mutta nopeasti tuli ilmi että näiden ilme ja fiilis eroaa Kaiffarista sen verran että päätin tehdä tästä kokonaan oman verkkokaupan. Näin syntyi - ja aukesi 20.9. - Melska.fi.

Melskan taulut tehdään saman tiimin ja täällä meidän kotona sijaitsevan tehtaan voimin kuin Kaiffarin sukat. Melska kuitenkin elää omana brändinään ja verkkokauppanaan.

Saa nähdä mitä tästä tulee ja mitä seuraavaksi keksitään! 😂 Onko naamataulut hitti vai huti sinun mielestä? Jätä kommentti alle. Ja ideoita uusista hahmoista otetaan mielellään vastaan!

 

Melska.fi -taulut ovat kaikki reippaassa avajaisalessa 4.10. asti, ja teille mahtaville Kaiffaroijille annan vielä 15% lisäalen koodilla "kaiffarixmelska". Tervetuloa tekemään sukkien lisäksi hauskoja naamatauluja! 🙂

Terveisin,

Kaiffarin (ja Melskan) Eetu

Jätä kommentti

Kommentit moderoidaan ensin Kaiffarin toimesta ja julkaistaan sen jälkeen 😎