Ilmainen seurantakoodillinen toimitus kaikkiin tilauksiin!🎁

Usein kysyttyä

Tuleeko tuotteeseen vain naama lähettämästäni kuvasta?
Kyllä! Meidän kuvankäsittelytaikurit erottelevat nassut lähettämästäsi kuvasta ja vain nassut tulevat itse tuotteisiin.

Kuinka kauan tilaukseni saaminen kestää?
Sukat kustomoidaan ja toimitetaan normaalisti 5-7 arkipäivän sisällä. Mahdollisista tietoomme tulleista viiveistä tiedotamme tilaajille sähköpostitse. Huomioithan, että Posti ei jaa kirjeitä enää tiistaisin.

Tuleeko tuotteeseen vain naama lähettämästäni kuvasta?
Kyllä! Meidän kuvankäsittelytaikurit erottelevat nassut lähettämästäsi kuvasta ja vain nassut tulevat itse tuotteisiin.

Minkälainen kuva minun pitäisi lähettää?
1) Kuva missä näkyy koko naama hiuksia/karvoja myöden.
2) Kuva missä on mahdollisimman hyvä valaistus
3) Läheltä ja mahdollisimman suoraan edestä otettu.
4) Vältä ylhäältä ja alhaalta otettuja kuvia tai kuvia jotka näyttävät kovin rakeiselta/huonolaatuiselta.

Meidän kuvankäsittelytaikurit saavat tehtyä mahtavia sukkia yllättävän heikoistakin kuvista. Jos kuva sattuisi olemaan liian heikkolaatuinen niin pyydämme aina uuden kuvan ennen kuin lähdemme kustomoimaan sukkia. Kunhan naama näkyy kokonaan niin ei muuta kuin sukkatilaus tulemaan 😊

Voinko nähdä miltä kuvani näyttävät sukissa ennen tilausta?
Emme tarjoa tätä mahdollisuutta kahdesta syystä:

1) Tilaus- ja toimitusprosessin sujuvuus ja nopeutus
2) Meidän kuvankäsittelytaikurit Roope ja Juuso osaa tämän homman 😎

Sen verran voidaan kehua itseämme ja vakuutella Sinua että tähän mennessä tehdystä noin viidestä tuhannesta sukkaparista on tullut reklamaatioita alle kourallinen.

Entä jos en pidä sukistani?
No problemos! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin tehdään kaikkemme että Kaiffarointi-kokemuksesi on mieluisa. Voit lukea Kaiffarin sukkia tilanneiden kokemuksia täältä.

Mikä on paras tapa pestä sukat?
Pese sukat värillisen pyykin mukana. Käännä sukat sisäpuoli ulospäin. Sukat nukkaantuvat ensimmäisessä pesussa materiaalista johtuen ja pysyvät tämän jälkeen muodossaan pitkään. Suosi kylmää vettä, käytä pesupussia ja vältä kuivausrumpua jos mahdollista. Näin värit kestävät pitkään ja useita pesuja. 

Voiko sukkia tehdä vain eläimistä?
Ei! Mikä tahansa nassu käy, tai vaikka pusukuvakin missä on kaksi nassua 😊

Voinko tilata suuremman määrän sukkia kerralla ja vaikkapa yrityksen logolla?
Emme pysty - emmekä edes yritä - kilpailemaan hinnalla jos on tarkoitus painaa suuri erä sukkia samalla grafiikalla. Jokainen pari Kaiffarin sukkia kustomoidaan käsityönä, jokainen pari on uniikki. Suuria määriä identtisiä sukkia suosittelemme tiedustelemaan toisaalta.

Jos kuitenkin haluat poiketa valtavirrasta ja tehdä useita uniikkeja sukkia esimerkiksi logolla ja tiimiläisten tai asiakkaiden naamoilla niin sitten olemme juuri oikea sukkatehdas teille: laita meille viesti niin jutellaan. Voimme tehdä teille täysin kustomoidut sukat grafiikasta alkaen.

Sukat kustomoidaan Uudellamaalla käsityönä, mutta mistä sukat ovat alunperin?
Tyhjät sukat tulevat meille tekstiileihin erikoistuneelta SGS:n sertifioimalta tehtaalta. Jos tiedät tekstiilivalmistajan Suomesta joka on valmis tekemään tuotteita myös katalogin ulkopuolelta niin vinkkaa se meille! Yhteistyön johtanut vinkki palkitaan 😄 (Emme ole vielä löytäneet kotimaista toimittajaa joka pystyisi toimimaan näin pienen toimijan kanssa ja/tai täyttämään sukkien materiaalivaatimukset kustomointiamme varten.)

Voinko tilata sukkia turvallisin mielin myös koronan aikaan?
Lyhyesti ja ytimekkäästi: voit. Sukat ovat täällä kotonamme "karanteenissa" ennen kuin ne otetaan kustomoitavaksi ja lähetetään eteenpäin. Huolehdimme sukkia tehdessä tarkasti hygieniasta ja tuotantotilamme on varustettu suomalaisella palkitulla Lifa Air -ilmanpuhdistimella. Vastaamme mielellämme jos tähän liittyen on mitään lisäkysymyksiä.

Katso kaikki tuotteet