🎁 Isänpäivä 14.11. - tilaa viimeistään 7.11. Ilmainen toimitus!

Usein kysyttyä

Tuleeko tuotteeseen vain naama lähettämästäni kuvasta?
Kyllä! Meidän kuvankäsittelytaikurit erottelevat nassut lähettämästäsi kuvasta ja vain nassut tulevat itse tuotteisiin.

Kuinka kauan tilaukseni saaminen kestää?
Sukat kustomoidaan ja toimitetaan 5-7 arkipäivän sisällä. Mahdollisista tietoomme tulleista viiveistä tiedotamme tilaajille sähköpostitse.

Tuleeko tuotteeseen vain naama lähettämästäni kuvasta?
Kyllä! Meidän kuvankäsittelytaikurit erottelevat nassut lähettämästäsi kuvasta ja vain nassut tulevat itse tuotteisiin.

Minkälainen kuva minun pitäisi lähettää?
1) Kuva missä näkyy koko naama hiuksia/karvoja myöden.
2) Kuva missä on mahdollisimman hyvä valaistus
3) Läheltä ja mahdollisimman suoraan edestä otettu.
4) Vältä ylhäältä ja alhaalta otettuja kuvia tai kuvia jotka näyttävät kovin rakeiselta/huonolaatuiselta.

Meidän kuvankäsittelytaikurit saavat tehtyä mahtavia sukkia yllättävän heikoistakin kuvista. Jos kuva sattuisi olemaan liian heikkolaatuinen niin pyydämme aina uuden kuvan ennen kuin lähdemme kustomoimaan sukkia. Kunhan naama näkyy kokonaan niin ei muuta kuin sukkatilaus tulemaan 😊

Mikä on paras tapa pestä sukat?
Pese sukat ihan normaalisti värillisen pyykin mukana. Käännä sukat sisäpuoli ulospäin. Sukat nukkaantuvat jonkin verran ensimmäisessä pesussa materiaalista ja kustomoinnista johtuen ja pysyvät tämän jälkeen muodossaan pitkään. Suosi kylmää vettä ja vältä kuivausrumpua jos mahdollista. Näin värit kestävät pitkään ja useita pesuja. 

Voiko sukkia tehdä vain eläimistä?
Ei! Mikä tahansa nassu käy, tai vaikka pusukuvakin missä on kaksi nassua 😊

Entä jos en pidä sukistani?
No problemos! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin tehdään kaikkemme että Kaiffarointi-kokemuksesi on mieluisa. Voit lukea Kaiffarin sukkia tilanneiden kokemuksia täältä. (Sen verran voidaan kehua itseämme että tähän mennessä tehdystä noin parista tuhannesta sukkaparista on tullut reklamaatioita alle kourallinen). 

Voinko tilata suuremman määrän sukkia kerralla ja vaikkapa yrityksen logolla?
Emme pysty - emmekä edes yritä - kilpailemaan hinnalla jos on tarkoitus painaa suuri erä sukkia samalla grafiikalla. Jokainen pari Kaiffarin sukkia kustomoidaan käsityönä, jokainen pari on uniikki. Suuria määriä identtisiä sukkia suosittelemme tiedustelemaan toisaalta.

Jos kuitenkin haluat poiketa valtavirrasta ja tehdä useita uniikkeja sukkia esimerkiksi logolla ja tiimiläisten tai asiakkaiden naamoilla niin sitten olemme juuri oikea sukkatehdas teille: laita meille viesti niin jutellaan. Voimme tehdä teille täysin kustomoidut sukat grafiikasta alkaen.

Sukat kustomoidaan Uudellamaalla käsityönä, mutta mistä sukat ovat alunperin?
Tyhjät sukat tulevat meille tekstiileihin erikoistuneelta SGS:n sertifioimalta tehtaalta. Jos tiedät tekstiilivalmistajan Suomesta joka on valmis tekemään tuotteita myös katalogin ulkopuolelta niin vinkkaa se meille! Yhteistyön johtanut vinkki palkitaan 😄 (Emme ole vielä löytäneet kotimaista toimittajaa joka pystyisi toimimaan näin pienen toimijan kanssa ja/tai täyttämään sukkien materiaalivaatimukset kustomointiamme varten.)

Voinko tilata sukkia turvallisin mielin myös koronan aikaan?
Lyhyesti ja ytimekkäästi: voit. Sukat ovat täällä kotonamme "karanteenissa" ennen kuin ne otetaan kustomoitavaksi ja lähetetään eteenpäin. Huolehdimme sukkia tehdessä tarkasti hygieniasta ja tuotantotilamme on varustettu suomalaisella palkitulla Lifa Air -ilmanpuhdistimella. Vastaamme mielellämme jos tähän liittyen on mitään lisäkysymyksiä.

Katso kaikki tuotteet