Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!🔥

Usein kysyttyä

Tuleeko tuotteeseen vain naama lähettämästäni kuvasta?
Kyllä! Meidän kuvankäsittelytaikurit erottelevat nassut lähettämästäsi kuvasta ja vain nassut tulevat itse tuotteisiin. Jos haluat kuvan rajattavan jollain tietyllä tavalla (esimerkiksi kaulakorun ottaminen mukaan) ilmoita siitä Lisätietoja-kentässä. Muista myös tarkentaa, kenen kuva sukkiin tulee, jos kuvassa on useampi henkilö.

Kuinka kauan tilaukseni saaminen kestää?
Sukat kustomoidaan ja toimitetaan normaalisti 5-7 arkipäivän sisällä. Mahdollisista tietoomme tulleista viiveistä tiedotamme tilaajille sähköpostitse. Tilaukset lähetetään Postin seurantakoodillisena Pikkupakettina, jonka toimitusaika on n. 2-3 arkipäivää.

Huomioithan kuitenkin, että Posti ei jaa kirjepostia tiistaisin ja toimitusaika voi pidentyä meistä riippumattomista syistä. Jos sukkia ei näy viikon sisään lähettämisestä, ota yhteyttä Postiin ja anna heille lähetysvahvistuksesta löytyvä seurantakoodi.

Minkälainen kuva minun pitäisi lähettää?
1) Kuva missä näkyy koko naama hiuksia/karvoja myöden.
2) Kuva missä on mahdollisimman hyvä valaistus
3) Läheltä ja mahdollisimman suoraan edestä otettu.
4) Vältä ylhäältä ja alhaalta otettuja kuvia tai kuvia jotka näyttävät kovin rakeiselta/huonolaatuiselta.

Meidän kuvankäsittelytaikurit saavat tehtyä mahtavia sukkia yllättävän heikoistakin kuvista. Jos kuva sattuisi olemaan liian heikkolaatuinen niin pyydämme aina uuden kuvan ennen kuin lähdemme kustomoimaan sukkia. Kunhan naama näkyy mahdollisimman hyvin, niin ei muuta kuin sukkatilaus tulemaan 😊

Voinko nähdä miltä kuvani näyttävät sukissa ennen tilausta?
Emme tarjoa tätä mahdollisuutta kahdesta syystä:

1) Tilaus- ja toimitusprosessin sujuvuus ja nopeutus
2) Meidän kuvankäsittelytaikuri Leevi osaa tämän homman 😎

Sen verran voidaan kehua itseämme ja vakuutella sinua että tähän mennessä tehdystä noin seitsemästä tuhannesta sukkaparista on tullut reklamaatioita alle puoli prosenttia.

Entä jos en pidä sukistani?
No problemos! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin tehdään kaikkemme että Kaiffarointi-kokemuksesi on mieluisa. Voit lukea Kaiffarin sukkia tilanneiden kokemuksia täältä.

Mikä on paras tapa pestä sukat?
Pese sukat värillisen pyykin mukana. Käännä sukat sisäpuoli ulospäin. Sukat nukkaantuvat ensimmäisessä pesussa materiaalista johtuen ja pysyvät tämän jälkeen muodossaan pitkään. Suosi kylmää vettä, käytä pesupussia ja vältä kuivausrumpua jos mahdollista. Näin värit kestävät pitkään ja useita pesuja. 

Voiko sukkia tehdä vain ihmisen tai lemmikin naamoista?
Ei! Mikä tahansa kuva käy: koira, papukaija, seurustelukumppani, kesämökki, moottoripyörä, takamus (kyllä, peppusukkiakin olemme tehneet), itse suunnittelemasi grafiikka tai vaikka kuvasukat kokonaisesta valokuvasta!

Voinko tilata suuremman määrän sukkia kerralla ja vaikkapa yrityksen logolla?
Tietysti voit! Varoitamme kuitenkin jo etukäteen, että isommista määristä (+50kpl) saat hyvin todennäköisesti paremman tarjouksen muualta. Emme ole suuri sukkatehdas, jolla olisi tarvittavat neulontakoneet sukkien valmistusta varten, vaan jokainen sukkapari kustomoidaan käsin tulostimen ja lämpöprässin avulla yksi kerrallaan. Tämän menetelmän etuna on se, että pystymme valmistamaan myös pieniä määriä (monien sukkatehtaiden minimitilausmäärä on useita satoja pareja).

Jos kuitenkin haluat tarjouksen suuremmasta määrästä (+10 paria) sukkia - olivat ne identtisiä tai uniikkeja - laita meille viesti niin jutellaan. Voimme myös tehdä teille täysin kustomoidut sukat grafiikasta alkaen.

Sukat kustomoidaan Äänekoskella käsityönä, mutta mistä sukat ovat alunperin?
Tyhjät sukat tulevat meille tekstiileihin erikoistuneelta SGS:n sertifioimalta tehtaalta. Jos tiedät tekstiilivalmistajan Suomesta joka on valmis tekemään tuotteita myös katalogin ulkopuolelta niin vinkkaa se meille! Emme ole vielä löytäneet kotimaista toimittajaa joka pystyisi toimimaan näin pienen toimijan kanssa ja/tai täyttämään sukkien materiaalivaatimukset kustomointiamme varten.

Katso kaikki tuotteet