🔥 Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin! 🎁

Voiko verkkokauppa olla lomalla?

Verkkokaupat ovat (melkein) aina auki ja yrittäjät aina töissä. Vasteaika asiakasviestintään pitäisi olla alle 10 sekuntia.

Verkkokauppaa voi pitää auki, töitä voi tehdä ja nopeaa asiakasviestintää voi harjoittaa myös vaikka olisi vähän samalla lomalla.

Kaiffari pistää painokoneet kiinni ja lähtee lomalle 11.-25.3. Tällä välillä tehdyt tilaukset toimitetaan heti 26.3. alkaen. Kauppa on auki, viesteihin vastataan ja uniikkeja sukkia valmistellaan nopeaa lomanjälkeistä toimitusta varten lomankin aikana.

Viivettä tilauksen toimitukseen tulee kuitenkin pahimmillaan kaksi viikkoa. Pyrimme vähentämään tämän aiheuttamat ongelmat ja mahdollisen harmituksen jo viikkoa ennen lomaa aloitetulla viestinnällä lomasta sekä tarjoamalle reilun alen kaikkiin tilauksiin jo ennen lomaa sekä loman aikana. Kaikki voittaa !/?

Voiko verkkokauppa olla lomalla? Voi - omalla vastuulla. Meillä on niin hyvän mielen tuote ja mahtavat asiakkaat että uskalletaan olla lomailevia ihmisiä nopeatempoisessa kaikkimulleheti-maailmassa.

Kaiffarin Eetu lumilautailee

Kaiffarin Eetun lomapuuhastelua

Mahtavaa kevään alkua kaikille, toivotamme tervetulleeksi kaikki sukkahommat myös loman aikana alehintaan ja uniikkeja sukkia lähtee maailmalle taas normaalisti 26.3. alkaen!

- Kaiffarin Mika (kaverit tuntee nimellä Eetu 😎 )

#kaiffari #eläinsukat #naamasukat #koirasukat #kissasukat #nostress

Jätä kommentti

Kommentit moderoidaan ensin Kaiffarin toimesta ja julkaistaan sen jälkeen 😎