Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!🔥

Laiskottelua & alusvaatteita - 2021 so far

Nyt on sesonki päällä ja meidän tehtaalla hirmuisen kiva pöhinä päällä, mutta 2021 ei ole ollut pelkkää painokoneen laulantaa. Kaiffarin toiminta on meidän pienelle viiden hengen tiimille sivutoimista: jotkut meistä on päivätöissä, jotkut opiskelee. Jotkut tekee molempia.

Kiireet päivätöissä ja kouluissa pitivät toiminnan melko laiskana kehittämisen, markkinoinnin ja sisällöntuotannon suhteen kevään ja kesän ajan. Olemme jo pitkän aikaa suunnannut katseemme vuoden viimeiseen neljännekseen - sesonkiin - jotta homma rullaa kiireen ja sukkasuman keskellä. Nyt olemme valmiit [koputtaa puuta].

 Ensimmäisiä alusvaateprototyyppejä

Ensimmäisiä alusvaateprototyyppejä

Kehityssuunnitelmat vuodelle 2021 oli about seuraavanlaiset: tuodaan mallistoon sukkien lisäksi uusia tuotteita, avataan Kaiffarille oma kauppa Ruotsiin ja päivitetään Kaiffarin brändiä hieman. Kaikki nämä suunnitelmat ovat edelleen voimassa (ja teossa!) mutta vuosiluku on muuttunut vuoteen 2022 - ja se on ihan OK.

Kuumeisimmin koitetaan saada valmiiksi paljon pyydetyt ja jo monia prototyyppejä kokeneet ALUSVAATTEET - kyllä, ne tulevat! Meillä on ollut haasteita löytää meidän laatuvaatimuksia täyttävää toimittajaa alusvaateaihioille, mutta nyt näyttää jo melko hyvältä niin että saataneen alusvaatteet kaupoille heti vuoden alussa. Jos et vielä ole tilannut uutiskirjettä, niin nyt kannattaa tilata uutiskirje jos haluat pysyä ajan tasalla tämänkin kehityksestä!

Lisäsimme Kaiffarin mallistoon syksyllä Perhe-sukkia erilaisilla teksteillä uumoillen että näille saattaisi olla erityisesti Isänpäivänä ja Äitienpäivänä kysyntää. Nyt kun ensimmäiset isänpäivämyynnit on jo takanapäin niin voimme todeta että oikeassa olimme! Isi-, Isin Kulta-, Vaari- ja Vaarin Kulta -sukkia tehtailtiin huikea määrä ja nämä mallit siivittivät Isänpäivämyynnin kivaan kasvuun. Kiitos kaikille tilanneille!

Isi- ja muut perhesukat ovat menestys
Isi- ja muut perhesukat ovat menestys

Viime vuodesta on otettu siis oppia ja tänä vuonna tuskin tarvitsee tehdä enää lappua tehtaan seinälle otsikolla "Kaiffari Joulukriisi 2020 sotasuunnitelma" (lue lisää täältä). Pikkujoulu- ja Joulusesongiksi on tulossa vielä jotain pientä uutta sukkien saralla🙂 Tehtaan toiminta on hiottu huippuunsa ja tavaraa tilattu varastoon niin paljon että jos nyt sukat tai joku muu loppuu kesken niin saa loppua - tavoitteita on hyvä olla!😄

Loppukevennyksenä vielä tähän pieni merkki siitä että jotain ollaan yhdessä saatu Kaiffarin kanssa aikaan kun (kohteliaisuussyistä nimeltä mainitsematon) kilpailijakin käyttää jo somepostauksessaan tägiä #kaiffarikauppa😉

Imitation is the sincerest form of flattery
“Imitation is the sincerest form of flattery that mediocrity can pay to greatness.” -Oscar Wilde

Oikein paljon tervetuloa tekemään lahjaostoksia - myös Sinulle💙 Nassusukat ovat oiva piristys myös itselle - ihan vaikka muuten vaan! Tehdään tästä oikein sukkaisa loppuvuosi kimpassa.

-Kaiffarin Eetu (jotkut tuntee nimellä Mika)

Tilaa omat nassusukat!

Jätä kommentti

Kommentit moderoidaan ensin Kaiffarin toimesta ja julkaistaan sen jälkeen 😎